TV3 näitas, kuidas turvatöötajad tutvustasid staaridele terariistu, mis kontserditelt on ära korjatud ja kuidas ennast nende eest kaitsta. Meeskond Security juhatuse liige Eigo Sõster tõdeb, et staaridel võib sellist infot vaja minna: "Maailmas ajad on ärevad ja sellest ka selline mõte, et mitte niisama siin olla suure venna rollis esinejatele, vaid ikkagi midagi kasulikku neile ka edasi anda. Ja meil loomulikult paarikümne aasta jooksul on neid kogemusi ja jutte kogunenud."

Toodi välja, et näiteks Hendrik Sal-Saller on esinedes pudeliga pihta saanud ja Jaagup Kreemile on võtmed näkku visatud. Oma ebameeldivat kogemust Võrus meenutas ka Mihkel Mattisen: "Meie tuttav siis oli virutanud kohaliku mehe pikali ja siis võtsid kohalikud ennast väga ühiselt kokku. Kuigi mina isegi polnud kuidagi moodi seotud selle üritusega, siis mingis mõttes oli ta justkui meie seltskonnast. Ja siis muutusime me vist kõik nagu ühel hetkel pahaks, kuigi ma isegi ei näinud seda pealt, ja siis löödi ikka pudeleid roosideks."

Sissepääsudes ära korjatud külmrelvad nägid piisavalt õõvastavad välja, et muusikud mõtlema panna. Sõster tõi välja, et kuigi Eesti ei ole nii ohtlik, et hirmu külvata ja näidatud terariistadega midagi korda ei ole saadetud, on nad siiski päris: "Need on reaalselt ööklubide, kontserdipaikade ustel, kontsertite väravates ära korjatud esemed."

Laulja Emily J lisas, et räägitakse küll esinemisest, kuid artisti elu on midagi palju enamat, milleks peab ka valmis olema: "Seal ongi turvalisus on väga, väga oluline, mida võibolla teine inimene ei mõistagi."