Rion jalutas lavale vingetes kauboisaabastes ja kohtunikud olid kohe temast vaimustuses, sest noor tütarlaps oli lihtsalt niivõrd positiivne, vahendab hellogiggles.com

Hoolimata sellest, kui positiivne Paige ka ei paistaks, pole elu tema vastu just hell olnud. Teismeline tüdruk on ühest silmast peaaegu täiesti pime ja tal on haigus nimega arthrogryposis multiplex congenita. See tingib selle, et Rioni randmeliigesed painduvad ebatavaliselt. Seetõttu on Paige pidanud õppima asju tegema teisiti kui enamik meist. Asju, mida meie võtame enesestmõistetavana, nagu näiteks igapäevaste esemete käes hoidmine.

"Alates sellest ajast, kui ma olin väike tüdruk, olen ma leidnud viisi, kuidas mikrofoni hoida. Olen selle pannud oma põlvede vahele ja siis jalgade abil sellest suuga kinni haaranud," räägib tüdruk, keda laulmine juba varases lapsepõlves huvitas. "Vahel lähen ma väga endast välja, kui ma ei saavuta midagi, mida ma võiksin saavutada. Muusika aitab mul oma tundeid väljendada."

Saates laulis Paige Carrie Underwoodi lugu "Blown Away". Sellega rabas ta kõiki jalust ja nii publik kui ka kohtunikud tõusid aplodeerides püsti.

Isegi Simon Cowell ütles, et Paige on täiesti erakordne.