Laulja Grete Paia, kes avaldas hiljuti muusikavideo laulule "Maru", sõnas, et kõige suurem muutus tema jaoks eriolukorra ajal on see, et ta ei saa Saaremaale vanavanemate juurde minna ning sõpradega kokku.

Muusiku ja avaliku elu tegelasena ei näe Grete Paia põhjust praeguses olukorras midagi kurta ega vinguda, sest tema olukord ei ole võrreldav eesliinil töötavate inimeste omadega.

"Mul hakkaks endal piinlik," ütles Grete. "Mul on katus pea kohal, mul on soe söök laual ja ma ei pea kuskil rabelema nagu eesliini töötajad 20 tundi päevas. Ja ma tõesti ei mõista neid inimesi, eriti USAs, kes kurdavad, et nad peavad basseini ääres lukus olema."

Kroonikale antud intervjuu ajal sai Grete Paia suure üllatuse osaliseks, kui kuller tõi tallel suure kimbu punaseid roose. Lauljanna reaktsioon lillede saamisele oli ehe üllatus. Kimbul saatja nime juures polnud ja salapärane austaja identiteet jääbki saladuseks.

Vaata videost, mida Grete Paia rääkis iluteeninduses käimise kohta ja millest ta eriolukorra ajal kõige enam puudust tunneb.