"Meil on Luige Noka korraldajad aidanud välja mõelda kontsertkava, mille nimi on "Kõik on bussis"," kergitas Vaheoja salduseloori sellelt, mida kõmuline rokkbänd festivalil teeb.

"Mind ajab naerma... nali võiks olla terav, poliitiliselt ebakorrektne, samas mitte väga solvav, kellegile isiklikul tasandil. Mulle meeldivad väga poliitilised naljad."

Kas Vaheojal on ka mõned naljad, mis on liiga üle piiri? "See on raske küsimus aga ei peaks olema mingeid piire. Aga peab vastutama!"

2019. aastal toimub suve suurim huumorifestival Luige Nokk Tallinnas, Lennusadama (Vesilennuki tänav 6) välialal, tuues kahe päeva jooksul lavadele Eesti huumoriparemiku. Festivali programmi kuuluvad stand-up koomikute etteasted,tuntud Eesti filmid ja telesaated, kohtumised näitlejate ja autoritega ning palju head muusikat. Aprilli lõpuni on müügil festivali passid hinnaga 35€ ning ühe päeva piletid hinnaga 25€ (hinnad muutuvad). Festivalialal on avatud kohvikud, baarid ja puhkealad, kus esinemisi võimalik jälgida ka suurtelt ekraanidelt. Soovitatav vanus: 18+.