“Mängin tantraspetsialisti ja mõtlesin, et seda ma pean proovima,” tunnistas Jan Uuspõld võtetel antud intervjuus, et eelkõige meelitati ta “Klassikokkutuleku” saaga finaali põneva rolliga.

Uuspõllu sõnul oli ta juba enne võtete algust tantraga piisavalt kursis: “Tean ikka, mis see tantra põhimõtteliselt tähendab ja kust see pärineb. Nagu ikka, siis kõige suuremad naudingud, mis inimene enda hingele ja kehale otsib, ja kõige paremad asjad tulevad Indiast. Ma olen nii palju Indias käinud, et ma ei pidanudki väga palju eeltööd tegema,” naeris Uuspõld. “Paljud võib-olla ei tea, et tantra alati ei tähendagi seksi.”

“Olen ise kollektiivides suhteliselt tagasihoidlik ja kõrvale hoidnud,” ei oska näitleja päris kindlasõnaliselt öelda, kas ta ka ise kunagi mõnest tantralaagrist osa võiks võtta. “Ma siiamaani ei ole ju osalenud nendes — ma ei kujuta ette, mis peaks juhtuma, et ma edaspidi osaleks. Ma ei taha üldse neid maha teha, sest see tantra värk on väga tugev ja sügav filosoofia. See ei tähenda muidugi seda, et siin filmis meil see väga sügavaks läheks. Algus on sügav, aga pärast hakkab sellist pulli saama, et hoia oma nahk ja piip ja prillid!”

Vaata lähemalt videost!