Kui videost on näha kergendust pärast otsuse selgumist, siis mõned tunnid hiljem järgnes sellele veel üks kergendusohe - nimelt kohtumisel oma tööandja, Star FMi programmijuhi Allan Vinogradoviga otsustati, et mees jätkab oma tööd saatejuhina. "Allan jääb saatesse!" kinnitas Vinogradov Kroonikale.

Prokurör tegi ettepaneku määrata Roosilehele katseaeg 1 aasta, kui ta selle aja jooksul uut kuritegu toime ei pane, siis ei lähe 4-kuuline taotletud vangistus täitmisele. Taotleti ka, et load jääksid talle alles töö tõttu. Roosilehe sõnul algab tema töö Peterburi maanteel asuvas Star FM-i stuudios nii vara, et ühistranspordiga ta õigeks ajaks ei jõua.

Pärast mõtlemisaega kohtunik nõustus, et tegu ei ole paadunud liiklusrikkujaga ning talle määrati 1,5 aastat katseaega, load otsustati tööl käimise võimaldamiseks alles jätta. Lisaks tuleb Roosilehel maksta menetluskulud 405 euro ulatuses. Katseaeg algas täna, 18. juunil. Kui ta katseajal seadust ei riku, ei rakendu taotletud karistus - 3 kuud ja 28 päeva vanglakaristust.