Vaata ülalolevast videost, kuidas Selde kirjeldab vestlust Mart Müürisepaga Silmamuna isiku osas, kes vabandamist nõuab varjamise eest ja sedagi, kuidas eriolukorras saate tegemine käis.

Pühapäeval endal maski rebinud Kaisa Selde avaldas, et kaalus saates osalemist vähem kui päeva. "See tundus nii põnev asi, nii et ma arvan, et ma kaalusin tunnike kaks. Kellegagi ju arutada ei saanud, üksi tuli ju mõelda," ütles Selde ja lisas, et võttis pakkumise vastu, kuna see tundus talle suure väljakutsena.

Saate ajal helistati Kaisale mitmel korral ja pakuti, et just tema osaleb saates. "Väga raske on, kui sa ei saa isegi oma vanematele öelda, et jah, olen mina. Pidin kogu aeg … ma ei tahaks seda valetamiseks nimetada, aga ma hämasin ja eksitasin," rääkis Selde.

Ta meenutab, et ütles vanematele "väga põnev, aga ma ei tea kahjuks sellest midagi."

"Ma üritasin kõikides vestlustes puigelda ja otseselt mitte valetada. Ma puiklesin vastamisest eemale, vahetasin teemat," rääkis Selde.

Vaatamata oma püüdlustele usub Kaisa, et paljud sõbrad, kaasaarvatud tema vanemad, ei jäänud tema hämamist uskuma ning jäid oma arvamusele kindlaks.

Kaisa Selde arvab, et tema pidi nüüd saatest lahkuma, kuna nii paljud hakkasid tema nime juba pakkuma ja see ei olnud enam põnev. "Palju põnevam on vaadata neid, kes on suutnud jääda tundmatuks," usub Kaisa.

"Maskis laulja" on üles ehitatud suurem müsteeriumina just osalejate isiku peitmisel. Kaisa ütles, et sama on ka osalejatega, kes ei tea samuti, kes kostüümi all end peidavad. Lava taga on aksidega eraldatud boksid, kus neil on tool, laud ja diivan lebotamiseks.

"Ega ei tea jah. Nii palju, kui keegi hingab või köhatab raskemalt. Seal on nii vaikne, et üritad mõelda, kas see on tuttav köhatus või ei ole. Viimasel võttel, kui meil oli pikk päev, siis Putukas norskas. See oli hästi armas. Ma mõtlesin, et raudselt on kodus väikesed lapsed ja nüüd tuli siia välja puhkama. Saab rahulikult silma puhata," rääkis näitleja.

Lava taga privaatselt olles ei pidanud nad kogu aeg kostüüme kandma. Kui nad oma boksis olid, siis nad said maski ära võtta.

Kaisa Selde pidi maski eemaldama viiendas saates, kuid selle aja jooksul kuulis ta mitmeid detektiivide pakkumis. Kõige suurema komplimendina tuli talle see, kui teda võrreldi modellidega.

Nagu ka palju teised artistid ja meelelahutajad, soovib ka Kaisa, et koroonaviiruses tekkinud "hullus" ükskord läbi saaks ja tal oleks võimalik teatrilavale naasta.

"Ma olen täiskohaga Nukutearis, kus me oleme kollektiivsel puhkusel praegu. Ja ega muidu rohkem ei olegi. Mõned üksikud stuudiolugemised ja see on hetkel kõik," rääkis Kaisa oma tööprojektidest.

Kaisa Selde jaoks oli "Maskis laulja" üle aegade äge projekt, mis oli arendav ja väga mõnus. "Ootasin nii väga neid salvestuspäevi ja mu käed värisesid, et tahan juba lavale saada," kirjeldas Kaisa Selde oma kogemust.