Kroonika pani osalejate võimed proovile ning andis neile salapärase ümbriku, mille sisu neile täiesti võõras oli.

Esimeses "Selgeltnägijate tuleproovi" episoodis läks nii Tiinal kui ka Ervinil eeskujulikult hästi ning tuleb tunnistada, et ka Kroonika katse läbisid mõlemad tõeliselt edukalt.

Vaata lähemalt videost!

Tajuja Tiina (63) töötab energiatega ja suhtleb teispoolsusega. Suure osa oma teadlikust elust õpetajaametit pidanud Tiina kuulub oma päritolult kuulsasse Taulide torupillidünastiasse. Kuid helin mis teda terve ta teadliku elu on saatnud on pigem esoteerikavaldkonda kuuluv. Nägemused ja ennustused tulevikust, ehk märgid, on teda saatnud läbi lapsepõlve. Mida aeg edasi, seda selgemalt on ta neid märke lugema õppinud.

Bioenergeetik Ervin (57) on vana tegija ja ta on ka varem Selgeltnägijate tuleproovis osalenud, ning seda edukalt. Tema toonase teekonna finaali katkestas hilisem saatesarja võitja, selgeltnägija Alisa. Kuid nüüd on Ervin tagasi, et kõik oma varasemad kogemused ja uued oskused mängu panna ja võit koju tuua. Ervin on viimasel ajal käinud ennast täiendamas Inda meistrite juures ja see annab talle topelt enesekindluse, et seekordne teekond saates saab olema edukas. Sama meelt on ka Ervini tohutu fännklubi, kes oma lemmikule pöialt hoiavad.