Juba 22. mail alustati lauluväljakule lava püstitamisega, sajad kollavestides kiivritega mehed askeldavad juba nädalajagu Lauluväljaku territooriumil, et püstitada siia täismahus tuuri ja uue show lava. See on ühe korra varem tehniliseks kontrolliks üles pandud vaid Belgias.

Just selsamal põhjusel, et jõuaks kõike tehniliselt testida ja katsetada, täispikkuses show läbi mängida ja ka bändile näidata, kes seni ise pole ei lavale astunud ega lõpptulemust näinud.

Kõledal kolmapäevaõhtul ei olnud vaade veel 40 000-pealisele publikule, ent andis kenasti aimdust, mida hakkab bänd lava kõige fännidepoolsemast osast nägema ka:

Kroonikaga vestelnud loovjuht Scott Peterman, kes muu seas ka näiteks Smashing Pumpkinsiga koostööd teeb, sõnab, et kuigi suur plaan on paigas, siis ei tea rokk-kontserdil keegi kunagi, mis saama hakkab - just see on tõeline väljakutse, et ekraanidele kuvatavad valmisvisuaalid haakuksid Jon Bon Jovi plaanidega ja kui vaja kohendatakse need sekunditega ümber. Nimelt meeldivat bändi ninamehele üllatada ennast ja teisi, nii ei tea kunagi, millal ta otsustab näiteks hakata hoopis mõnd muud lugu laulma. Üldine kontserdi setlist saabub küll kontserdipäeva pärastlõunal, ent üllatusi võib tekkida jooksvalt palju. Just see eristabki Petermani sõnul rokki popist, kus kõik on tohutult planeeritud ja paigas ja iga liikuminegi ette teada. Ehk just nende üllatuste pärast ongi Bon Jovi ka arvestatud maailma parimate live-bändide hulka.

31. mail esineb Bon Jovi ka Moskvas, ent seal kasutatakse oma vahenditest vaid olulisemaid kesksüsteeme sarnase efekti saavutamiseks, mis siis koos bändiga 2. juuniks Tallinnasse tuuakse, muud vahendid on Moskva kontserdil kohalikud, mitte just selle tuuri tarbeks loodud ja toodud. Tallinn on esimene, kes selle tuuri Euroopa showd täismahus võõrustada saab.