Koroonaviirusest tingitud eriolukorra tõttu Floridasse lõksu jäänud Andrei Zevakin tegi igavusest seda, mida paljud temavanused. Sukeldus internetimaailma. Aga mitte niisama aja raiskamiseks, vaid teistele meelelahutuse pakkumiseks. Maikuus hakkas ta tegema reaktsioonivideoid TV3 tõsielusarjale "Rannamaja: raju reede", mis said kiiresti hästi populaarseks.

Populaarsust tajus ka Zevakin ise nähes, kui palju meeldimisi tema videod saavad. Zevakin õrritas fänne ja lubas, et teeb järgmise reaktsioonivideo, kui ta kogub kuus tuhat meeldimist. Selle sai kiiresti kokku ning järgmises videos oli number juba kahetuhande võrra kõrgem.

Kõige selle juures tegi Zevakin video, kus heitis nalja raadiohääle Brigitte Susanne Hundi kallima Indrek Mägi sõnakasutuse üles. Indrek väljendas end viisil, mis jättis temast mulje nagu talle meeldiksid mehed. Brigittele see nali ei meeldinud ning ta tegi oma video, kus Zevakinit krisiteeris.

Zevakin aga ei lasknud end sellest heidutada ja keeldus vabandamast. Teda toetasid ka tema fännid, kelle arvates Brigitte ise pidevalt teiste üle nalja heidab ja pidasid nüüd tema solvumist silmakirjalikuks.

Zevakin ise võttis kõike huumoriga. Kuna Brigitte tantsis Indrek Mägi juhendamisel bachatat, siis otsustas võistlustantsu taustaga Zevakin teha fännidele kingituse. Kui tema video saab kokku 10 000 meeldimist, siis tantsib ta neile bachatat.

Hääled tulid kokku kahe päevaga.

Zevakin pidas lubadusest kinni ning hakkas ettevalmistusi tegema. Ta võttis ühendust operaatori Shurik Zubraga. Kuid sellele lisaks on Zevakinil fännidele varuks lisaüllatus - tema tantsupartner Greta Korju.

Vaata videost, kes ta on.