"Ta saab homme kolmekuuseks, tegemist juba väga suure preiliga. Aga tõsi ta on, et nii väikest last üks koju ei jäta ja hoidjaga pigem ei raatsi jätta. Mõtlesime, et võtame ta kaasa ja õnneks see on selline pidu, kuhu saab ka perega tulla," ütles uhke kolmekordne isa Taavi oma kõige noorema lapse kohta.

"Meil on kõik lapsed sellised rõõmsameelsed ja rahulikud. Ilmselt on meil väga vedanud, et nad on lasknud vanematel magada. Eriti muidugi isal," võrdles Taavi pisikest Umat oma vanema õe Miina Rihanna ja venna Hermaniga.

"Ei ole olnud sellist asja, nagu mõned sõbrad räägivad, et lastel on lakkamatult paha tuju või mingid vaegused. Tuleb väga õnnelik olla, et see on väga haruldane."

Sel nädalal tähistasid Rõivased ka pulma-aastapäeva, kuid mis on nende nipp leidmaks aega kolme lapse kõrvalt veel teineteisele? "Tuleb tunnistada, et suure osa pulma-aastapäevast veetsimegi me kogu perega. Käisime perega kõik söömas ja ongi hetkel raske kuidagi kahekesi ära põgeneda. Kolmekuune laps on ikkagi selline, kes tahab pidevalt veel ema näha."