Täpsemalt on Powerball Jackpoti võitnud Tony varanduse suuruseks 136 miljonit dollarit ehk peaaegu 123 miljonit eurot ning lugu, kuidas ta pileteid kontrollida otsustas, väga omapärane. "Ega ma poleks vist neid pileteid kontrollinudki, kui mu auto poleks katki läinud. Ilmselgelt oli mul uut sõiduvahendit vaja ja mõtlesin endamisi, et mida need piletid siin niisama vedelevad," muigab mees pressile antud intervjuus.

"Ma polnud midagi ühestki võidust kuulnud, pulli pärast vaatasin. Tegin veel iseendale nalja, et äkki võitsin esimese või teise auhinna...ja siis ma vaatasin piletit, arvutiekraani, piletit, arvutiekraani... üritasin hingata, aga olin veendunud, et sain südamerabanduse!"

Esimese asjana helistas Perosi oma pojale ja käskis tal kohe külla tulla. "Isa oli telefonis nii endast väljas, et ma arvasin algul, et midagi on juhtunud. Ma ei uskunud teda absoluutselt, kui ta mulle oma võidust rääkis. Siis ta näitas aga piletit ja ma kontrollisin ka ja arvasin seejärel, et hoopis mina saan südamerabanduse," muljetas võidumehe poeg, kes saab võidusummast poole. Palju õnne igal juhul!