Õnnelikuks väljavalituks, kes eelmise aastanumbri lõpul ansambli ridadest lahkunud Kristo Rajasaare käest trummipulgad üle võtab, on Rainer Mere (21).

Rainer, kes alustas löökriistade õppimist muusikakoolis juba 9-aastaselt, sattus bändindusse aastal 1999 — tema esimeseks rühmituseks oli ska-punki viljelev Müstika.

Samaaegselt tegutses poiss aktiivselt veel mitmel rindel — bändides Vedel Leib ja Operatsioon Õ.

2003. aastal osales ta nu-metal kollektiivis Torquemada, kelle tähelend jäi kahjuks üürikeseks.

Aastake hiljem liitus Mere bändiga Chainsaw (hiljem Byolence — toim.), kellega on esinetud ka talvisel suurfestivalil Green Christmas.

Oma esimese ja vaat et kõige suurema mõjutajana mainib Rainer Queeni.
„Mäletan, et mulle kingiti 1992 aasta jõuludeks Queeni kassett. Nende muusika oli võimas ja otsustasin, et tahan ka ise tulevikus tõsisemalt just muusikaga tegelema hakata.”

Muusikaliselt olulisim pööre saabus nu-metali meeletu populaarsuse kasvuga Eestis.
„Kui mu kätte sattus esmakordselt Korni „Life is Peachy”, olin täiesti lummatud. Sellele järgnesid loomulikult Deftones, Limp Bizkit ja kõik muu selline.“

„Feeling on muidugi super!“ kommenteeris Rainer vastuvõttu No-Big-Silence’i ridadesse. „Kuna NBS on punt, mida olen aastaid kuulanud ja mille tegevuse vastu suurt huvi tundnud, siis pulbitsevad minus väga positiivsed emotsioonid. Tore, et saan hakata koostööd tegema professionaalsete muusikutega. Ütleme nii, et on, mida oodata, sest konkurss oli tugev!“ lisab ta lõpetuseks.

Bändi laulja Cram omakorda pidas uue trummari valimist omapäraseks kogemuseks, kuna kokkumäng erinevate kandidaatidega sujus väga mitmekesiselt.
“Raineriga mängides oli selline tunne, nagu oleksime temaga juba varem mänginud. Kuigi nägin teda prooviruumis esimest korda, oli kohe tunne, nagu oleks tegemist vana tuttavaga.“

Bassimees Villemi arvates oli Rainer Mere trumbiks siiski kõige veenvam trummimäng, oskused ja fakt, et poiss ei tahtnud NBS-iga liituda vaid sellepärast, et oleks kuskil mängida — talle meeldis ka muusika.

Huumoriga toob Villem esile veel asjaolu, et Mere sõidab Saabiga.
„Saabi omanikuna tunnen alati sümpaatiat omasuguste vastu.“

„Meie trummariks soovijaid oli üllatavalt palju!“ võtab kitarrist ja klahvpillimängija Kristo Kotkas asja kokku.
„Meeldiva üllatusena reageeris üleskutsele 19 trummarit, kellest reaalselt proovi jõudsid 12. Rainer oli see mees, kes kohe uksest sisse tulles tekitas tunde „that’s the guy!“ ja tema mänguoskus vaid süvendas seda veendumust. Loodan, et teised trummarid said vähemalt positiivse kogemuse võrra rikkamaks. Kõik meie fännid ja muud uudistajad on aga oodatud uue trummariga tutvuma meie nö. trummaritutvustuskontserdil, mis toimub 9. mail 2008 klubis Rock Cafe!“