Paul McCartney eksabikaasa Heather Mills

Nende uduste fotode üle pole eksbiitli Paul McCartney endine abikaasa Heather Mills kuigi uhke. Neid kasutati lahutusprotsessis tõendina, et naine ei saaks Pauli poolt varandust endale krabada.

Kaadrid on dokfilmist “Heather Mills: Mis tegelikult juhtus?”. Väidetavalt oli Heather enne mootorrattaõnnetust, kus ta jala kaotas, kõrgklassi prostituut.

Näitleja Mena Suvari

Filmiga “American Beauty” tuntuks saanud Eesti soost näitleja Mena Suvari naudib topless päevitamist Miami Beach`il.

Modell Helena Christensen

Seksikas Taani supermodell Helena Christensen, keda on peetud omapäraseima näoga modelliks maailmas, võtab päikesevanni Miami Beach`il.

Näitleja Salma Hayek

Salma Hayek pole tüüp, kes rannas alasti päevitada armastaks, küll aga saame ülevaate tema korralikust büstist filmis “Ask The Dust”.

Modell Kate Moss

Paljaste rindadega poseerimine käib Kate Mossi töö juurde. Seega pole tema jaoks ka alasti päevitamine mingi probleem. Sünnimärk tema rinnal on muutunud omalaadseks kaubamärgiks.

Näitleja Mischa Barton

Mischa Bartoni rindu näeb filmis “Closing The Ring” ja seda üsna paljudes kaadrites. Kuid ta ei pelga end ka rannas paljaks võtta.

Näitleja Katie Holmes

Katie Holmes tegi topless stseeni kaheksa aastat tagasi vändatud filmis “The Gift”. Abikaasa Tom Cruise selliseid stseene ilmselt enam ei lubaks…