Karmen oli kõigest viisteist, kui modellikütt Margit Jõgger ta Draamateatris garderoobisabast avastas, kirjutab Kroonika.

Karmenil on nüüd New Yorkis oma korter. Ta sõnab, et on iseseisvusega väga kiirelt harjunud. “Siiski, kui päris oma korteri sain, oli küll imelik tunne. Harjutmatu oli olla täiesti omaette ja teha, mida iganes ma tahan. Äärmiselt imelik tunne tekkis ka mööblit sinna sisse ostes. Nüüdseks naudin seda kõike täiega.”

Karmen ütleb, et majanduskriis annab tunda vaid keskklassi moemajadele ja neile, kes alles alustavad. “Kasutatakse samu modelle ega võeta isegi uusi modelle enam sisse. Minul pole majanduskriisiga mingit pistmist olnud. Tippdisainerid elavad ikka nii nagu enne.”

Karmeni elu üks medalipool on kahtlemata glamuurne ja elegantne, kuid selle taga peitub kõva töö. Tüdruk ärkab hommikul kell 6. 30, stuudios peab olema juba kell kaheksa. Pildistamine lõpeb kuue-seitsme ajal õhtul.

Kust Karmen nii pikaks päevaks jõudu ammutab? “Kui ma terve päeva töötan, ega siis kusagilt energiat ei saagi. Mõtlen lihtsalt headele asjadele.”

Lihtsamaks teeb Karmenile töötamise ka see, et ta tunneb neid, kellega töötab. “Nendega saab rääkida ja nalja teha.”

Kui enamik välismaal elavaid eestlasi kurdavad, et tunnevad puudust Eesti kohukeste järgi, siis Karmen igatseb oma vanema tehtud roogi.

“Igatsen kartuleid hakklihakastmes ja… Mu vanaema tegi marineeritud silku ja pani hapukoore sisse, millele lisas veel tomateid. Vot neid igatsen ma koguaeg.”