Lido turundusjuhi Ieva Veinberga sõnul on ettevõte restorani Eestisse importimise plaani pidanud juba mõnda aega. „Lido rahvapärane miljöö ja lai menüü on kahekümne tegutsemisaasta jooksul Lätis väga edukaks osutunud ning kogunud populaarsust nii kohalike kui välismaalaste, sealhulgas ka paljude eestlaste seas,“ selgitas Veinberga Lido laienemise tagamaid. Ta lisas, et otse Tallinna südamesse kerkiv Solarise keskus sobis oma asukoha ja moodsa kontseptsiooni poolest Lido laienemiseks suurepäraselt. „Meil on aastatepikkune restorani pidamise kogemus ka Riia suurimas kaubanduskeskuses, mis aitab meil veelgi paremini vastu tulla klientide ootustele Solarise keskuses.“

Riia vanalinnast inspireeritud hubase interjööri ja kaubamärgiks kujunenud rahvaliku atmosfääriga 300-kohaline buffet-restoran Lido laiub Solarise keskuses koguni 1290-ruutmeetrisel pinnal ning pakub iseteenindusega enam kui 180 erinevat rooga. Uuendusena on kiirrestorani kontseptsiooniga toidukoha menüüs ka maitsvad grilltoidud. Soodsate hindade poolest tuntud Lido toiduvalik ja hinnatase saavad olema samad mis Lätis ning tööpäeval võib korraliku lõuna saada kõigest 30-80 krooni eest.

1987. aastal Gunars Kirsonsi poolt loodud Lido on Läti restoranituru liider ning üks vanemaid Läti erakapitalil loodud ettevõtteid. Lido ketti kuulub ühtekokku 9 kõrgetasemelise teeninduse ja omanäolise sisekujundusega restorani, mis kõik asuvad Riias. Lisaks on Lido kontseptsioonil põhinevaid restorane rajatud Leetu, Valgevenesse ja Venemaale.