Londoni Leicester Square oli tulvil rahvast, kes olid kogunenud vaatama üht Hollywoodi glamuursemat paari.

Penelope Cruz jagas autogramme ning sädistas lõbusalt austajatega.

Just “Vanilla Sky” tegemise ajal algatas Cruise lahutuse endisest naisest Nicole Kidmanist, kuna armus 27-aastasesse kaasstaari Cruzi, teatas BBC.

Cruz tegi kaasa ka algupärase filmis, 1997. aasta Hispaania põnevikus “Abre Los Ojos” (“Ava oma silmad”).

Cruise mängib filmis noort New Yorgi kirjastuse juhti David Aamesit, kelle probleemid saavad alguse sellest, kui ta hülgab senise sõbranna (Cameron Diaz) ja alustab armulugu Sofia Serranoga (Cruz). Filmi tegevustik on keskendunud tema ebatervele suhtele Sofia Serranoga.

“See on mitmete erinevate kihtidega väga ambitsioonikas film. See on põnevik ja armastuslugu ja sissevaade popkultuuri,” ütles Cruise.

Staari sõnul oli see ka “väga personaalne film” režissöör Cameron Crowe jaoks. Crowe on öelnud, et kogu meeskond tundis võtete ajal vajadust Cruise´i kaitsta, kes oli terava meedia tähelepanu all pärast lahkuminekut Kidmanist.

Kriitikud ei ole filmi suhtes sugugi üksmeelel. New Yorgi ajaleht Newsday kirjutas: “Kõike arvesse võttes, kui te kavatsete jätta tänavu ühe filmi vaatamata, siis valige selleks “Vanilla Sky”.”

Teised aga kiitsid keemiat Cruise´i ja Cruzi vahel, kuigi viimane on kinnitanud, et nende armulugu ei saanud alguse enne, kuni filmivõtted said läbi.