Cleese rääkis värskest armusuhtest väljaandele Daily Mail. "Oleme vaid neli kuud koos olnud, kuid ta on kõige... loovam naine, keda ma tundnud olen," õhkas õnnelik mees.

Ehtekunstnikust Jennifer Wade on 70-aastase Johni tütre Camilla parim sõbranna. "Olen leidnud kellegi, kes on mulle vanuselt täiesti sobimatu. 31 aastat vanusevahet ei näi paljude jaoks normaalne," mõistab mees.

Kirju eluga Cleese on abielus olnud kolm korda. 1968. aastal heitis ta liitu Connie Boothiga ja see kooselu püsis kümme aastat. Abielust sündis tütar Cynthia.

1981. aastal abiellus John Ameerika näitleja Barbara Trenthamiga ja kolis Inglismaalt Ühendriikidesse. 1984. aastal nägi ilmavalgust Camilla. 1990. aastal lahutati ka see abielu ning John pidi naisele maksma 2,5 miljonit naela.

Juba 1992. aastal pistis Cleese sõrmuse sõrme psühhoterapeut Alyce Faye Eichelbergerile, kuid 16 aastat hiljem sai ka siin armastus otsa. John maksis naisele 8 miljonit naela.

2009. aastal nautis mees lühikest romaani Ameerika komöödiatähe Barbie Orriga, kuid see suhe lõppes juba paar kuud hiljem.

Loodetavasti õitseb armastus kauni Jennifer Wade'iga pikalt.