Dünamo festival pakub erinevaid etendusi Linnateatri Taevalaval, Kiek in de Kökis, Vabaduse väljaku autoparklas ning isegi Nunne ja Pika tänava nurga kaupluse vaateaknal.

Linnateatri Taevalaval etendub  tantsulavastus lastele: "Japanese Garden" (vanusele 4 - 8a.). Tegu on interaktiivse tantsulavastusega, kus tantsijad oma liikumisega loovad helid ja kujundid. Hulk sensoreid reageerivad nii esinejate kui publiku sammudele ja õide puhkevad põnevad ning kaunid Jaapani aia imed. Osta pilet

Vabaduse väljaku all autoparklas etenduv „Mellemrum“ on tugev ja jõuline esitus väga tunnustatud Taani koreograafilt. Tegemist on kohaspetsiifilise soololavastusega, mis astub dialoogi Tallinna linnaruumi ja ühe vastvalminud, kuid vaimselt veel elutu parklaga. Osta pilet

Kiek in de Kökis toimub Hollandi koreograafi Ina Stockemi tantsulavastus "Sina ja mina ja kõik keda teame"(vanusele 6-11.a, mis jutustab sinust, minust ja kõigist keda teame. Koos kahe tantsijaga saavad lapsed uurida sõpruse loomiseks ja hoidmiseks vajalikke tundeid, vaadata tantsu ja ka ise tantsida. Lavastus valmis koostöös väikesele inimesele loodud Muuseumi Miia-Milla-Mandaga.

Nunne ja Pika tänava nurga kaupluse vaateaknal toimub kogu perele mõeldud soololavastus "Fest", kus koreograaf ootab külalisi ja valmistab nende jaoks ette pidulikku vastuvõttu.
Etendus toimub vaateaknal ning publik saab sündmusi nautida otse tänavalt.

Vabaduse väljakul AHHAA keskuse ees etenduv "StarStruck" paljastab meie ühiskonna suhteid staaridesse ja kirjeldab staarikultust kui kaasaegset popreligiooni.
See on lavastus hullunud fännidest, kes meeleheitlikult soovivad end samastada oma iidolitega, hävitades samal ajal selle, mis on nende jaoks tõeliselt oluline.

Fine5 Tantsuteatri "Faasid" valiti 2008. aasta parimaks tantsulavastuseks. "Korduvad mustrid linnaruumis" on selle kolmanda osa koreograafiamustri esitamine linna erinevates paikades. "Korduvad mustrid..." juhib tähelepanu meie elukeskkonna standardiseerumisele ja isikupära kadumisele.