Krieger räägib Publikule: "Vahel lähen trenni ja unustan maha trennisärgi, siis käin ikka Humanast läbi. Olen leidnud sealt fantastilisi asju, näiteks kotte, mappe, CD-hoidjaid. Mul on väga erilisi särke ja pükse. Sõbrad on küsinud, et kust sa nii laheda asja tellisid? Olen öelnud, et Humanast ja see maksis vaid viis või viisteist krooni."

Nahkpintsak 500 krooniga

"Tahtsin lasta endale pikka aega nahktagi õmmelda, kuid see oleks läinud maksma üle 3000 krooni. Ühel päeval läksin Humanasse ja leidsin selle vaid 500 krooni eest. Mul on veel kliendikaart ka, nii sain 10% alla," kiidab muusik oma ostu.

Ta ütleb, et nahktagi on teda igati hästi teeninud.

Eesti poodides igav kaup

"Kui meie valmisriiete poekestes ringi vaadata, siis pole sealt ju midagi osta. Riided on väga kallid ja kõik ühe malliga. Meil pole mitmekesisust ning palju pakutavast kaubast on lihtsalt maitsetu."

Erich arvab, et mehel võiks kapis olla neli või viis ülikonda. "Kuid ülikonnad on Eestis väga kallid. Samuti küsitakse pintsakute eest hingehinda. Näiteks Valgevenes on ülikonnad neli korda odavamad ja materjalid on mitu korda paremad."

Isiklik lähenemine on meeldiv

Siiski pole muusiku meelest kõik kauplused Eestis väga kallid ja ega igavad. Kohalikest kauplustest kiidab Krieger poodi Mosaic.

"Mulle meeldib, et kui ma sealt midagi ostan, teeb rätsep asja vajadusel parajaks. Nendel on meeldiv personaalne lähenemine ning see teeb meele rõõmsaks."

"Valdavalt tundub, et Eestis tehakse riided Carmen Kassi, Brad Pitti ja Uku Suviste mõõtudele. Teistsuguse kehaehitusega inimestel läheb poes raskeks..."