Õllesummeri peaesineja The Cranberries teatas teisipäeval, et kontserti laulja isa haigestumise tõttu ei toimu, vahendab BNS. Korraldajad ei leidnud uut peaesinejat ja lubasid vajadusel tagasi osta piletid, millel ansambli nimi peal. Ühepäevapileteid aga tagasi ei osteta.

Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens ütles Eesti Päevalehele, et ühepäevapiletil ja The Cranberriesi kontserdipiletil polnud muud vahet, kui märge piletil. Mõlema piletiga on võimalik peale peaesineja kontserdi ka teistest samal päeval toimuvatest üritustest osa saada.

Selline piletiraha tagastamise põhimõte on korraldajate väitel tarbijakaitseametiga kooskõlastatud, kuid tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi seda BNS-ile ei kinnitanud.

"Antud hetkel on aga probleemid tõusnud sellelt pinnalt, et tarbijad, kes on pileteid ostes soovinud The Cranberriese pileteid, on saanud selle asemel Õllesummeri päevapiletid, mis tagasiostmisele ei kuulu," ütles tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi.

"Amet on välja käinud Õllesummeri korraldajatele, et viimased peavad tarbija probleemide ja pöördumistega tegelema ning leidma tekkinud olukorrale lahenduse," lisas Kauksi.