Legendaarne Rock Hotel loodi 1978. a. septembris koosseisus Ivo Linna (solist), Andres Põldroo (kitarr), Margus Kappel (klahvpillid), Heigo Mirka (bass), Harri Kõrvits (löökriistad). Esimene esinemine leidis aset 20.10.1978 Kunstiinstituudi saalis. Ansambli põhirepertuaari moodustavad 1950-ndate ja 1960-ndate aastate palad valsist rock’n’rollini. Vähesel määral on ka omaloomingut. Rock Hotel on pika tegutsemisaja jooksul esinenud peaaegu kõikidel lavadel üle Eesti ning paljudes välisriikides. Välja on antud 3 kauamängivat, mida mitteametlikel andmetel on müüdud üle miljoni ning 4 CD plaati.

Enne Rock Hotelli astub esmakordselt Rock Cafe lavale Marju Länik. Lauljatar, kes alustas laulmist 1970. aastate algul kodupaigas Otepääl. Suurem tuntus saabus kümnendi lõpus telekonkursil "Kaks Takti Ette" ja osalemisega muusikafilmis "Suveviisid Võrtsjärvel". Samal ajal oli ta Tallinna Filharmoonias ansambli Vana Toomas solist, lauldes ka koos õdede Ele ja Kaja Kõlariga. Kontserte anti Moskvas, Kiievis, Leningradis, Riias ja mujal. Hiljem, 1980. aastatel on ta esinenud ansamblitega Vitamiin, Mobile, Music Seif, Kontakt, Mahavok jt.

Lisaks laval ka 2004. aasta mais loodud ansambel Regatt. Bändi tekkimise generaatoriks oli muusikute soov taaselustada Eesti parimad muusikapalad 1970ndatest ja 1980ndatest. 2005. aasta jaanuaris toimus Kunstiakadeemia saalis nende esimene avalik kontsert. Regatt jätkab oma tegemisi, sest Eestis erinevatel aegadel loodud hea muusika tuleb tuua ka nooremate kuulajateni.