PERE: Kui pidu vampiiridega liiga hull tundub, siis võib teha seda, mida enamik eestlasi täna teevad - tähistada perekeskselt emadepäeva. Emasid tasub meeles pidada sellega, mis tuleb südamest!

ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 4-10, rannikul öö hakul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 1..7°C. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt loodetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 8..14°C.

TV: Trimmisaate finalistidele saad kaasa elada TV3 vahendusel ja "Ärapanijast" ärapanemist jälgida Kanal2-st. Bondi fännid jäägu TV3-ga.

KINO: Artises linastub dokfilm "Daniel Johntson".

Daniel Johnston on silmapaistvalt andekas kunstnik ja muusik, kelle mõjutusi on tunnistanud isegi Kurt Cobain. Terve elu võitleb Daniel "saatanaga", raske depressiooniga, mis mehe mitmel korral vaimuhaiglasse on viinud. Film näitab Daniel Johnstoni karjääri kulgu ning annab sõna mehe lähedastele, kes ta tujusid igapäevaselt taluma peavad.

HOROSKOOP: Kiire elutempo juures võivad tähtsad isiklikud asjad hoopis tagaplaanile jääda ja valitseb oht, et kaljukits muutub iseendalegi võõraks. Hea aeg oleks veidi puhata! Teised tähemärgid saavad tänase päeva prognoosi SIIT!