MUUSIKAKULTUUR: Retrolegend, Hard Rock Laager, Rock Hotell ja Robert Gordon. Kui sa sellest nimistust midagi ei leia, on viga küll sinus!

VEEL MÕNUSAT: Pärnus stardivad Hansapäevad ja alates kl 12 päeval jagub tegemist pühapäevani välja! Naudi!

KINO, seekord Katusekino! Täna näidatakse 1998. aastal Veneetsia filmifestivalil Hõbelõvi võitnud Emir Kusturica mustlaskomöödia MUST KASS, VALGE KASS, mis on värvikatest tegelastest ja koomilistest situatsioonidest pakatav hoogne jant.

TELE: Kui sa siiani ei tea, mis jant see ümber "Videviku"-filmide käib, siis on viimane aeg end kurssi viia, enne kui viimane film ka kinno jõuab. Kanal 11 aitab sind lainele ja näitab kell 21.00 "Videvik: Noorkuud". Ehk sütitab see sinus huvi ka eelnevad ja järgnevad filmid ära vaadata!

ILM soosib õnneks just kõiki väliüritusi, sest reedel läheb teatepulk üle kõrgrõhualale ja saame suurema sajuta läbi. Õhumass on jahe ja eriti on see tuntav öösel. Päev tuleb eilsest päikeselisem ja sooja on tänu sellele kuni 20 kraadi!

HOROSKOOP: Kalad on täna romantiliselt meelestatud, samas aga kipuvad olema liiga emotsionaalsed ja haavatavad Nüüd on hea aeg tegeleda loominguliste protsessidega! Millised on teised tähemärgid või kas neist tuleks üldse eemale hoida, saad teada SIIT.