Energilised, maitsekad ning hittidega pikitud kontsertkavad

Päevaprogrammi mahutusid ansamblid The Angus, August Hunt, HND, Driven ja Goresoerd. Õhtupoolikuse programmi juhatas sisse paljude poolt armastatud Orelipoiss, kelle kontserdile järgnes Def Räädu väga energiline ja hittidega pikitud maitsekas kontsertkava. Mahedamate toonide pealt mindi samm-haaval karmimate toonide poole ja Def Räädu järel lavalaudadele astunud Crucial Attack rõõmustas eelkõige metalist huvituva publiku meeli.

Meeleoluka metalelamuse järel tuli lavale legendistaatusest suuremaks asvanud Singer-Vinger. Lisaks rahvast hullutanud hitiparaadile oli stiilne ka Hardi Volmer - nagu roosa greip ja tükike apelsini - just selline mulje võis publikule jääda kui oranzi kampsunit ja roosatriibulist kostüümi kandnud maestro lavale astus. Maitseka kontrastina selle kõrval oli Mihkel Raud otsustanud selga panna tagasihoidliku, kuid eneses sõnumit kandva Ramonesi T-särgi. Suurepärane laiv, kus kõik toimis.

Uuenenud J.M.K.E. ning hullumeelsed ööklubipeod

Peale Singer-Vingeri kava oli taas raskema muusika sõpradele riffe pakkuma Who Framed Roger Moore?, kelle järel astus lavale legendaarne J.M.K.E., kes uuenenud koosseisus koos Rolliga trummide taga on leidnud hoopis uue hingamise ning muutunud palju tempokamaks ansambliks kui seda vahepeal oldi. Selle märgiks olgu kasvõi fakt, et uut lugu "Viplala" tuli alustada kolmel korral enne kui tempokad trummid ja kitarrid ühele stardijoonele õnnestus saada. Võimas laiv ja palju nalju Villu poolt - kõik kuulama tulnud võisid rahule jääda. Uued lood mida mängiti lubavad ehk suve lõpu poole ka uut albumit oodata...

Välikontsertidele õhtuses Viljandis tõmbas joone alla massivse helideseina moodustanud Talbot. Tõeliselt võimsa esitlusega maha saanud bändi loodas rohkem esimeas näha ja loodetavasti edaspidi ka suurematel lavadel väljaspool Eestit. Potentsiaali bändil on. Edasi kulges pidu klubidesse "Rubiin" ja "Lennukitehas", kus plaate keerutas legendaarne DJ Mad Grandpa ja astusid üles ansambel Neoandertals ja skandaalne räppar Abraham.

Kõik tänavused külastajad ja loodetavati rohkemadki kogunevad Viljandisse head kodumaist muusikat kuulama ka järgmisel aastal!