Universumi glamuurseim misskikarussell on täistuuridel keerelnud juba detsembri algusest ning 89 riigi esindajate seas on Las Vegases lõputuid kostüümi- ja lavaproove, vastuvõtte, pressisündmusi ning pildistamisi kaasa teinud ka Eesti kandidaat planeedi kauneima naise tiitlile, Miss Estonia 2012 esimene printsess ning tänavuseks Miss Tallinnaks kroonitud Natalie Korneitsik

Konkursil osalevad kõik missikandidaadid õhtukleidi, bikiinide ja rahvuskostüümi voorudes. Esialgsetest missikspürgijatest pääseb konkursi poolfinaali kümme kandidaati, kellest üks - internetihääletuse võitja ehk publiku lemmik - saab priipääsme eile õhtul lukku löödud häälte arvu põhjal.

Lisaks missile, esimesele kuni neljandale printsessile saab eriauhinna ka parim rahvuskostüüm ning kõige populaarsem miss. Üks eritunnustus on juba ka välja antud - kõige fotogeenilisema missi tiitli napsas endale Miss Kosovo Diana Avdiu.

Eesti missi tutvustatakse hommikul NBC ja Telemundo televõrgustike kaudu miljonitesse kodudesse jõudval konkursil kui loomingulist fotograafia- ja moehuvilist noort naist, kes harjutab muuhulgas kirjanikukätt.

Vaata videost, kuidas Eesti miss suurejoonelise teleshow peaproovis lavalaudu testib. Eesti missi etteastet õhtukleidis saab näha, kerides 37:10 peale ning bikiinides, hüpates 01:34:52 peale: