Võitjad tehakse teatavaks 25. jaanuaril R2 saates "Tjuun In" ja auhinnad antakse üle samal õhtul klubis Sinilind toimuval gaalapeol.

Tramm ja Buss ning Tjuun In on Raadio 2 õhtuse vööndi saated, mis kõlavad eetris esmaspäeva ja reede õhtuti. Kuus aastat tagasi otsustasid kaks raadiosaadet koostada raadiokuulajate abiga edetabel R2 DNB.

Sel reedel kuulutatakse välja eestlaste lemmikud trumm ja bass muusikas aastast 2012. Reedene auhinnagala algab õhtul kell 22.00 saates Tjuun In ning jätkub klubis Sinilind.

Lisaks pidulikule auhinnatseremooniale astuvad live esinemistega ülesse Snowcats ja Paneet koos Margaretiga. Plaadimuusika eest hoolistevad Tramm ja Buss ning Tjuun In saatejuhtid To-Sha, Qba, Raul Saaremets ja S.I.N ning üllatusesinejana astub ülesse parima Eesti Trummi ja Bassi DJ 2012 tiitli omanik.

2011. aasta Eesti parima DJ tiitli võitis duo Mhkel ja K-Sein, parimaks produtsendiks valiti Indivision ja parimaks kodumaiseks looks tunnistati Indivisioni ja Livewire lugu "Won´t You Stay" (feat. Tasha Baxter).

Trummi ja bassi, globaalse nimega drum and bass muusikastiili algusajaks loetakse 1994. aastat. Trumm ja bass on välja kasvanud paljudest muusikaliikidest nagu breakbeat, techno, jungle, hip-hop, reggae jt.

Klubi Sinilind avab sel reedel, 25. jaanuaril R2 DNB 2012 peoks uksed kell 23.00. Pilet kuni 01:00 5 euri, hiljem 7 euri.