Tallinna vanima alternatiivmuusikaklubi Von Krahl käivitatud noorte kontserdikorraldajate konkurss MiMo (Moving In! Moving On!) on jõudnud järgmisse otsustavasse faasi. Eile läks lukku nädal kestnud veebihääletus selgitamaks välja need neli noort, kes hakkavad Von Krahli baaris peokorraldajatena kätt proovima. Tihedas rebimises jäid sõelale Rain Tettermann, Ragnar Roostalu, Janar Tiiroja ja Toomas Lasn. Neli kangemat bändi, kes rahva tahtel MiMo pidudel üles astuvad, on Oscar Gone Wild, St. of Dreams, Angus ja Murky Minds.

Kuid enne pidude püsti panemist tuleb kandidaatidel osaleda kolmel koolitusel, et eelseisev vähemalt teoorias sujuks. Esimene, ka vabakuulajatele avatud praktiline koolitusel toimub homme, kolmapäeval, 22. mail kell 18:00 Von Krahli baaris ning tulipunktis on kontsertkorralduse etikett. Peo toimemehhanismide põhitõdesid jagavad The Baltic Scene veebiplatvormi vedaja Natalie Mets, plaadipoe ja agentuuri World Clinic mootor Aivar Meos, ansambli Loits liider ja kogenud klubipidaja Ahto-Lembit Lehtmets ning EPLi muusikaajakirjanik Mart Niineste. Muuhulgas vateakse järgmisi põletavad küsimusi: Kuidas suhelda bändide, klubi ja tehnikutega nii, et keegi ei tunneks end kõrvalejäetuna? Mis järjekorras kellega mida kokku leppida? Kuidas defineerida peo sihtgruppi ja edastada teavet? Kas menubändide rivi tagab tingimata menuka peo?

Veerandsaja MiMo konkursile avalduse esitanud korraldaja-kandidaadi seast pääses veebihääletusvooru kaheksa tugevamat. Konkursile andis end üles ka kaheksa bändi, kellest jäi MIMO peosarja kindlate esinejatena veebihääletuse järgselt sõelale neli edukamat.

Järgnevatel Von Krahlis toimuvatel koolitustel, mis on avatud ka vabakuulajatele, räägitakse läbi peokorralduse erinevad tahud. Parim korraldaja selgub 17. juulil Von Krahlis toimuval MiMo galal.

Lisainfo ja ajakava:
www.mimo.vonkrahl.ee