Genka pahandab Facebookis: "Teate mis viimase heategevusürituse Forevo piletirahast sai, mis pidi minema Forevo fondi? Midagi, sest "sõbrad" Rock Cafest pole seda siiani ära maksnud! Saate aru kui ....(ma ei leia sõnu) võivad olla osad inimesed."

Ta lisab: "Ma ei räägi siin lisaks oma saamata jäänud esinemistasust (esinesin 2011 august), vaid heategevusrahast. Kutsun kõiki üles seda kohta igati vältima!!! Fuck those guys!!!!!!"

Maruvihase Genka üleskutset on jagatud enam kui 300 korda ning kümned inimesed on kommenteerinud, et väljendada selle uudise tekitatavat hämmingut. Lisaks koorub sealt, et Genka pole sugugi ainus, kellele klubi raha maksmisega tõeliselt venitanud on.

Krediidiinfo kohaselt on seal peamiselt kontserte korraldaval firmal Promoter ainuüksi ametlikku maksuvõlga enam kui 2000 eurot, samas kui talveperioodil sageli täismajadele minevad kontserdid justkui majanduslikest raskustest ei kõnele.

"Kuhu läheb raha?" imestavad mitmed kommenteerijad, kes seni on olnud Rock Cafe püsikülastajad, kuid nüüd kutsuvad üles seda kohta boikoteerima.