Meie koolis on võimalik ennast mitmekülgselt arendada, tegeleda tehnika, turismi, toitlustuse ja majutuse, kaubandus- ja ettevõtlusvaldkonnaga, rahvusvaheliste projektidega, saada kogemusi välispraktikalt. Vabal ajal saab kaasa lüüa õpilasesinduses, ehitada bagi või roboteid, teha sporti ja tegeleda oma hobidega.

Oskusi saab proovile panna nii Eesti kui ka rahvusvahelistel kutsemeistrivõistlustel. Kutsemeisterlikkus on meie koolis olnud alati väga kõrgelt väärtustatud ning ametit on õpitud alates 1920-ndatest aastatest ikka põhimõttel „õpipoisist selliks ja meistriks“. Üle 90 aasta on järgitud tugevaid traditsioone ja palju tööd tehtud hea hariduse nimel.

Koostööpartnerite, vilistlaste ning koolipere toel oleme loonud kaasaegse õpikeskkonna. Tänu tugevale regionaalsele ja rahvusvahelisele koostööle on Võrumaa kiiresti arenev ettevõtlik maakond, kus väärtustatakse haridust ja kultuuri, tehnoloogiat ja innovatsiooni, luuakse palju elukestvalt ja eriliselt. Paljud kohalikud ettevõtted on kooli praktikapartnerid ja toetajad. Heaks näiteks on Võrumaa Kutsehariduskeskusesse loodud üleriigiline puidu- ja mööblitootmise kompetentsikeskus.

Võrumaa Kutsehariduskeskus on eriline kool oma õppimis- ja arenguvõimaluste poolest. Uuringud näitavad, et meie kooli vilistlased tulevad töömaailmas väga hästi toime, on hinnatud ja väärika palgaga spetsialistid, on õnnelikud ja eluga rahul.

Parim valik on teadlik valik ja kõiges eeltoodus saab veenduda meie kooli tulles.

Võrumaa Kutsehariduskeskus asub Võrumaal Väimelas.
Lisainfot saab: vkhk@vkhk.ee või tel. 78 50 800
Uuri lähemalt: www.vkhk.ee

Tule ja tutvu Võrumaa Kutsehariduskeskusega ka 7.-8.märtsil kutsehariduse suursündmusel Noor Meister 2014, www.noormeister.ee