25-aastane Radcliffe sõnas ajakirjale Stylist, et sooviks näha, et nii lavastustes kui ka filmides oleks naistel rohkem kandvaid, mitte vaid kõrvalrolle, vahendab Independent.

"Täna tegutseb küll rohkem naisstsenariste kui kunagi varem, kuid faktiliselt on kandvad rollid siiski meestel ning suurema osa naisrollide autoriteks on jätkuvalt mehed," sõnas ta. "Vähemalt on aga järjest rohkem naistest režissööre, produtsente ja operaatoreid. Loodan, et filmitööstus liigub suurema soolise tasakaalu poole," lisas ta.

Kui talt küsisti, kas ta ise filmi lavastades ka oma põhimõtet järgiks, sõnas ta: "Ma arvan, et ma olen feminist. Kui lähtuda sellest, et ma usun võrdsetesse võimalustesse. Peale selle muudaks ma ära ka selle neetud hierarhilise süsteemi, mis filmitööstuses on, kus mõned võtavad endale õiguse võtteplatsil käituda nagu lubadega sotsiopaadid."

Just lavastamisega soovibki ta oma karjääris edasi liikuda. "Mulle meeldiks väga lavastada. Ma teen seda oma peas, kui vaatan teisi lavastamas. Üks viga, mida paljud neist teevad ja mida ma tahaks vältida, on see, kui režissöör käitub, nagu ta oleks kogu võttemeeskonna ainus loominguline inimene," rääkis Radcliffe.