Jäär: Ärkad üles, piduriided alles seljas, õllepudel käes ja nägu paistes. Avastad ootamatult, et oled imekombel koju jõudnud, kuid ei mäleta sellest midagi. Vaatad telefoni, et pilti selgemaks saada, kuid seda hullemaks asjad muutuvad.. Avastad sealt hunniku sõimukirju ning julgeid väljaütlemisi lähedastele.. Lisaks on su Lõvist tuttav saatnud sulle piinliku fotomeenutuse sinust ja täiesti suvalistest!

Sõnn: Ärkad kodus oma voodis. Haigutad mõnusalt, kui meenub, et käisid eile üldse peol. Enesetunne on üllatavalt hea, kuid närv on ikka sees. Äkki tegid midagi nõmedat? Kontrollid kähku telefoni ja e-maili, kas kõik on ikka korras. Kui kõik on pealtnäha korras, liigud köögi poole, kus märkad poolikult söödud pizzat ja kolleegi magamas..

Kaksikud: Kui luugi lahti saad, näed enda ümber võõraid inimesi siblimas, mis ei tule sulle üldsegi üllatusena. Viipad sõbralikult käega lehvituseks ja hakkad end rõõmsalt minekule sättima. Kuniks meenub, et pidid eile üldse koos kallimaga olema..

Vähk: Sa ei saa ikka aru, kas oled kaine või purjus. Mõtled hoolikalt, kas oled vahepeal üldse maganud. Kõik eelmise õhtu virr-varr virvendab silme ees. Logid arvutisse, et head muusikat kuulata, kui avastad, et oled oma eks-kallimale pikad armastuskirjad saatnud..

Lõvi: Oh, milline imeline pidu! Oled kergelt vintis, ilusa vastassoo esindaja kaisus ning ringutad end mõnusalt. Vaatad võõras toas ringi ja hingad rahulolevalt, kui märkad kallist voodipesu ja moodsat tehnikat. Kontrollid oma telefoni, kus leiad ees midagi ootamatut... vaidluse oma vanematega, miks nad pole sulle andnud kõike, mida teised said.

Neitsi: Ärkad kähku üles ning teed näo nagu eilset pidu poleks olnudki. Rattad oma mõtteis läbi piinlikud stsenaariumid, mis eile juhtusid ning otsustad need ära unustada. Kontrollid telefoni ja vaatad et oled hunniku selfisi pildistanud, inimestega, keda sa ei mäletagi.. Oota misasja? Avastad järsku kodumaise kuulsuse numbri telefonist!

Kaalud: Sa oled hommiku otsa vaielnud inimesega, keda sa isegi ei tunne. Baaris hakkab vaikselt keskpäev kätte jõudma, mistõttu mõtled, et ehk oleks aeg lahkuda. Samas kõhkled, võibolla tuleb see ilus silmarõõm tagasi, kellega paar tundi tagasi muhedalt juttu sai aetud? Võtad veel ühe õlle ning otsid tulisemat vestluspartnerit.

Skorpion: Ei, sellest hullemat hommikut olla ei saa! Veedad pool päeva wc-poti peal sisikonda välja oksendades ning samal ajal meenutad pingsalt eelmist õhtut. Kuigi enesetunne on kehv, meenub sulle, et sa ei käitunudki nii jubedalt ja kohatult. Vastupidi – sa olid õhtu staar. Muigad ja hakkad meenutama teiste piinlike stsenaariumeid ja saadad Neitsile sõnumi, kuidas ta lava peal tantsis.

Ambur: Küll on hea olla! Ärkad sõbra diivanilt ning meenutad, kuidas eile viielt vastassoo esindajalt numbri said. Kiidad mõtteis ennast ning asud hoogsalt sõbra köögis süüa tegema. Mingit pohmakat sul küll ei ole, hommik nagu iga teine!

Kaljukits: Ärkad oma voodis, kallim mõnusalt kaisus. Pea kergelt tuikab ning otsustad omletti minna tegema. Vaatad kähku meile ja loed ikka üha uuesti ja uuesti enda edutamiskirja. Keerutad end koha peal ja meenutad kuidas eile ülemusega häid suhteid lõid.

Veevalaja: Ärkad üles vindisena ning mõtted rändavad kohe uue joogi peale. Sinu korteris on keegi võõras magamas, kuid see sind ei häiri - las magab. Logid internetti ja hakkad naljakaid videosi vaatama, ise lõbusas meeleolus.

Kalad: Ärkad üles hirmsa peavaluga, hakates koheselt õhtut analüüsima. Sulle meenub, kuidas su Vähist kolleeg oma ema taga rääkis, Kaksikud sulle silma viskas ning Kaalud, kellega pidasid pika vestluse.. Huvitav, kas sul on kõigi nende numbrid, et jätkata sealt, kus pooleli jäi? Jooksed kähku telefoni otsima.