"Et nüüd inimesed ei arvaks, et Lull on päris ära keeranud ja staari kombel päikeseprillidega proovisaalis ja poes ringi patseerib, siis tuleb üles tunnistada, et lasin endale uued silmad panna. Hehehe, just-just, lugesite õigesti, mul on uued silmad! Ei, ma pole üldse mingi kehkadivei, kes laseks mõnu pärast oppida, vaid ikka asja pärast," kirjeldab Lull rõõmsal toonil.

"Kui enam muudmoodi kohe kuidagi ei saa, vaat alles siis pöördun arstide ja spetsialistide poole. Tihtilugu juhtub see liiga hilja. Julgustan omalt poolt kõiki, et ärge olge minu moodi lõputud probleemide eitajad, kes endale aina ütlevad „Ah, küll kunagi hiljem jõuab oma tervise eest hoolt kanda“. Soe soovitus on parem otsekohe tarkade meditsiinitöötajate poole pöörduda, enne kui oma tervisel lasete päriselt tuksi minna, eks ole," jätkab ta.

Luule käis silmaoperatsioonidel, mille käigus paigaldati talle tehisläätsed, et nägemist parandada. "Opid läksid kiirelt ja muretult. Pole valus ega kedagi. Elus ju ikka nii, et kardad rohkem kui asi väärt. Esialgu oli nägemine opijärgselt pisut udune, aga juba mõne tunni pärast hakkas nägemine selginema. Teate, ma näen nüüd ilma prillideta kõike! KÕIKE! Isegi tööplaani teatri infostendilt näen lugeda. Oeh, see on lihtsalt imeline! Ja kui nüüd mõelda, kuidas ma aastaid olen prillidega sahminud, silmi kissitanud ja lasknud kõrvalolijatel rääkida, et mis kuskil kaugemal põnevat toimub, kui enda silmad ei seletanud... Meditsiin on ikka imeline. Ja veel imelisemad on inimesed, kes meid aitavad," on Luule rõõmus.