Kuigi esialgne ebaviisakas kommentaar on kustutatud, leiab Instagrami pildi all osa sõnavahetusest ühe eesti neiuga, kes pole kergejõustiklase mehevalikuga absoluutselt rahul. Šadeiko vastab naisele, et tunduks nagu oleks tal endal midagi puudu, kuna ta selliseid kommentaare jätab. “Tundub, et sul endal on väga s*tasti elus läinud. Ära palun enam minule selliseid kommentaare jätma tule!” vastas sportlane kibestunud kommentaatorile ning lõpetas oma kirjutise kahe emotikoniga, millest ühel käsi, mis näitab keskmist sõrme ning teine Churchilli võidumärki.

Sellega aga sõimlemine ei lõppe, toosama neiu, kelle Instagrami kasutajanimi on Ilveseplika, õigustab end: “Ma olen realist lihtsalt! Kahju et sul roosad prillid ees on. Küll sa kukud ja valusasti ja saad aru, et need jutud pole väljamõeldised!” Šadeiko andis oma vastulöögi: “Äkki soovid oma mehele seletada, kuidas sa nii palju mustade meeste kohta tead? Tundub, et sul on väga palju jagada. Selle nimi ei ole “realist”, selle nimi on “negatiivsus” ja palun lahku sellega minu “elust”. Soovid seda sitta minule, ma lasen karmal on töö teha sinuga.”

Ilmselgelt solvatud Ilveseplika vastas seepeale kui hobipsühholoog: “Uudiste lugemiseks nimetakse seda, mitte et endal kogemused peaksid olema! Ma pole nii naiivne, et sulaks nende mustanahaliste mesimagusast jutust! Teisiti nad ei saakski neid rumalaid Eesti naisi endale! Kahju, et ka sina sinna hulka kuulud! Kui sa nii õnnelik oleksid, siis sa ei jagaks koguaeg sotsiaalmeedias pilte!”

Paraku ei ole see aga ainus juhtum, mil kaunist pereelu elava Šadeiko kallal võetakse. Taas oli algne kommentaar kustutatud, ent peagi abieluranda sõudva naise vastus annab tunnistust, et ilmselt oli see midagi rämedat. “Tore, et sul on oma arvamus asjadest ja tundud teadvat nii palju teiste eludest. Esiteks ei võlgne ma sulle selgitust, ent kuna sa siin juba sülgad fakte”, vastan ma sulle. Robert lahutas oma eelmisest naisest enne seda, kui meie üldse kohtusime, seega KÕIK, mida sa siin ütlesid, on su väljamõeldis või loed liiga palju TMZ’d. Niisiis ei saanud ma rikkuda suhet, kuna mind polnud seal. Inimestel on õigus liikuda eelmisest suhtest edasi siis, kui nad seda tahavad ning sul pole õigust Robertit seepärast hukka mõista. Miski ei saanud alata valest, kuna polnud põhjust valetad ning miski ei lõppe valega, kuna lõppu ei tulegi. Loodan, et sul läheb hästi ning sa ei pea mitte kunagi tegelema endasuguste inimestega ei silmast silma ega arvuti vahendusel. Olgu sul õnnistatud päev,” vastas naine tollele kommenteerijale, kellele jäi ilmselgelt ette fakt, et RG3 on korra juba abielus olnud.

Nimelt oli Robert Griffin III abielus aastatel 2013 kuni 2016 koolikaaslase Rebecca Liddicoatiga. 2016. aasta augustis teatas paar lahutusest ning üsna peatselt hakati RG3 nägema koos Grete Šadeikoga. Paar kihlus eelmise aasta maikuus ning juulis tervitasid nad esimest ühist last Gloriat. Robertil on esimesest abielust ka kaheaastane tütar Reese Ann.

Too hirmus kommentaator jätkas, mistõttu pidi Šadeiko taas enda perekonda kaitsma: “Ja veel, ära iialgi enam jäta sellist paska pildi alla, millel on meie tütar. Milline lugupidamatus.” Sellega aga kommentaator ei lõpetanud. “Kas sul pole enda elu, mille pärast muretseda? Ma ei vaja su numbrit, sest mul pole tahet sinuga rääkida või kuulda sinu “fakte”. Maini korra veel mu tütart ja hangin su numbri teiste põhjuste jaoks. Mu tütar armastab mind ja kõik muu, mida mainid, on ebaoluline. Ka Roberti tütar armastab mind, seega pista oma negatiivsus tead-küll-kuhu. Nagu ma ütlesin, loodan, et sul läheb elus kenasti ning su elu on ideaalne ning sa ei pea kunagi tegelema endasugustega. Sul on julgust tulla rääkima kellegi lastest, see ületab juba igasugused piirid. Sul on õigus, blokeerin sind selle pasa eest!” teatas Šadeiko ning kuna ta täitis enda lubadust ning blokeeris tolle ebaviisaka kasutaja, on ka blokeeritu kommentaarid kadunud, siiski on vastustest näha, et need kommentaarid pidid olema tõepoolest hirmsad.

Küll on aga piltide alla, millel poseerib ka kihlatu Robert Griffin III, jäetud kommentaarid enda sõnastuses nii labased, et Šadeiko pole neile õnneks suvatsenud isegi vastata.

“Millises kuradi maailmas on see ilus? Kole nägu, kahused juuksed, päratu lai nina on ilus? See on kohutavalt inetu, rõve, räme. Süda läheb pahaks seda vaadates ja lisaks on nende aju ka pooleldi väärakas, nagu enamikel neegritel. (!)” Kommentaar oli jäetud masendavalt vigases inglise keeles ning ka selle sisu pole parem, kuivõrd tõlkes ei saa edasi anda kirjutise labasust kellegi perekonna aadressil.

“Ajab südame pahaks. Olen üllatunud, et sa suudad pimedas üldse neegrite (!) nägu näha, see on nagu vaataks per*eprakku.”

“Järgmine valge hoor, kes imeb neegri (!) kotte ja kasvatab paaviani,” alustas kommenteerija Šadeiko elu arvustades, kõrvutades seejuures tema tütart Gloriat ahviga. “Vaadake seda koledat last. Mu jumal, see on geenide rikkumine räpaste ajusurmas neegritega. (!)”

Jaga
Kommentaarid