TV3-ga sõlmitud leping keelab neil sarjas osalemist kinnitada, kirjutab ajaleht.

TV3 marketingijuht Birgit Prikk ütleb, et saates osalejad on välja valitud, kuid nimesid avalikustada ei saa. Kuna sari valmib Eesti, Läti ja Leedu TV3 koostöös, siis on reglementeeritud, mis hetkel kui palju infot jagatakse. “Turud on erinevad ja me ei saa Eestis anda saate kohta teavet, kui meil pole see enne lätlaste ja leedulastega kooskõlastatud. Muidu võib saate turustamisega tekkida muret lätlastel ja leedulastel,” selgitas ta.

“Hea meelega sõidaks Malaisiasse, aga mina pole midagi kuulnud,” ütles Kanal 2 reklaamiosakonnas müügiesindajana töötav Eve Kivi.

Kolm nädalat tagasi väitis Kivi, et TV3 tahtvat teda värvata saadet reklaamivasse teleklippi.

“Ellujääjas” osaleb ka näitleja Tõnu Kark (56). “Teid kohe nihuke asi huvitab,” ütles Kark ajalehe küsimusele suveplaanide kohta. “Mul on leping niisugune, et kõik, mis puutub minu suvesse ja sellesse Malaisiasse, on konfidentsiaalne. Ma ei saa teie küsimustele vastata. Head aega.”

SL Õhtulehe andmetel sõlmis TV3 “Ellujääja” osavõtjatega lepingu, et nad ei tohi Malaisia-sõidust rääkida. Vastasel korral ähvardab osalejat 50 000-kroonine trahv.

Draamateatri kunstiline juht Priit Pedajas ütles, et on Kargi Malaisiasse sõidust teadlik. “Meil on niisugused sõidud kõik kokku lepitud,” sõnas Pedajas, kelle sõnul on teater praegu kollektiivpuhkusel. Kuna Kark on augustis veel võtetel, naaseb tema sel aastal tööle teistest hiljem, lisas ta.

Lisaks Kivile ja Kargile sõidavad Malaisiasse veel kolm avaliku elu tegelast, et rammu katsuda Läti ja Leedu staaridega.

Võtted Malaisias algavad järgmisel nädalal. Kuidas ja millal täpselt osavõtjad 12 000 kilomeetri kaugusele lennutatakse, hoitakse saladuses.