MTV Eesti juht Karoli Hindriks (25) on sättinud enesele Marilyn Monroe väljanägemise ja kavatseb minna Brüsselit vallutama, nii nagu kunagi tegi seda Riigikogu aseesimees Kristiina Ojuland (42).

Isamaaliit on usaldanud Karolile kolmanda koha oma Europarlamendi saadikukandidaatide nimekirjas.
Kas lähed Brüsselisse Ojulandi tegema, küsib Eesti üldsus Karolilt. Poliitilistes sfäärides teatakse rääkida, et Eesti sai NATOsse ja Euroopa Liitu suuresti seetõttu, et eelmine USA president George Bush oli kõrvuni armunud Kristiina Ojulandi, ja lootis tütarlast veel ja veel kohata. Seda keelt rääkis ka telepilt, kus Bush ei saanud igaval Brüsseli ürituselt Ojulandi küljest pilku lahti.
"Mina jään ikka Hindriksi tegemiste juurde," kommenteerib Karoli. Ta selgitab, et Marilyn Monroe look on juhuslik ning tal ei ole seega kavas ühtegi USA presidenti võrgutada. Teatavasti oli näitejanna Monroe mõnda aega president John Kennedy lemmik. 
 
"Marilyn Monroe look ei ole taotluslik. Monroega ühendab mind arvatavasti ainult juuksevärv ja võib-olla ka julgus jääda kõigi tegemiste juures naiseks," rõhutab Karoli, kinnitades, et tal on ka muid eesmärke.
"Olen tegutsenud ettevõtjana ja juhtinud rahvusvahelist ettevõtet. Puutunud kokku erinevate probleemidega, mis seotud intellektuaalse omandi kaitsega nii Eestis kui ka Euroopa Liidus.  Olen olnud kõneisikuks noorte ja ettevõtlikkuse teemadel väga paljudel rahvusvahelistel konverentsidel. Kõik see kokku viis mind otsuseni, et sellist nooruslikku ja mõneti julge kiiksuga "saame-hakkama" ja "teeme-ära" mentaliteeti võiks nüüd eksportida sinna, kus Euroopa poliitikat koordineeritakse.  Usu või ära usu, aga Eesti noored on tegijad sõna kõige otsesemas mõttes, seega tuleks ka Brüsselis veidi hallide ülikondade sekka veidi uutmoodi tegusat mõtlemist juurde viia," kommenteerib Karoli selle aju poolega, mis vahendab pragmaatilisemaid mõtteid.