Demi Moore ja Ashton Kutcher on parasjagu ametis tähelepanu juhtimisega laste seksorjastamisele. Nad on You Tube'i üles riputanud terve rivi videoklippe, mis justkui peaks seda probleemi teadvustama, aga ei tee seda kahjuks mitte.

 Hiljaaegu käisid nad Piers Morgani teleshow's sellest rääkimas. Väikeste laste pedofiilidele müümine viis Piersi mõtted Demi ja Ashtoni abielule, mille kohta ta kohe ka küsimusi esitama hakkas. 15aastase vanusevahega abielupaar teatas, et nad hoiavad oma abielu värskena, jättes oma kodus teineteisele kollaste Post-it paberite peale teateid. «Meie majas leidub kõikjal Post-it märkmepabereid, mis on paigutatud erinevatesse kohtadesse. Enamasti on neile kirjutatud julgustavad armusõnumid, aga neil leidub ka lihtsalt mõtteid,» rääkis Ashton. Demi lisas: «Mõned neist on olnud seal seitse aastat. Minu kõige viimane sõnum rääkis sellest, et ma olen maagiline.»

Niimoodi siis võitlevad Demi ja Ashton laste seksorjastamise vastu ega pane tähelegi, et nad raiskavad oma paberikestele mõttetusi sodides väärtuslikke puid. Kus on looduskaitsjate silmad?