Sadade tuhandete eestimaalaste rõõmuks on nüüd üks asi küll kindlamast kindel – ka Kroonika lugejate poolt aasta seksikaimaks meheks tituleeritud Outloudzi laulja Stig Rästa (31) liugleb saate «Tantsud tähtedega» raames tantsupõrandale! Tema tantsupartneriks ja -õpetajaks on tõmmu kaunitar, mitmekordne Eesti meistrivõistluste finalist Karina Vesman (22).

Stig arvab enda trumbiks, et tänu muusikalisele kuulmisele suudab ta ennast tantsides õiges rütmis hoida. Kõige rohkem aga kardab ta partnerile pettumust valmistada. «Ta näeb minuga kõvasti vaeva,» muheleb Stig. Tema sõnul on Karina välja töötanud tõesti tõhusa meetodi, kuidas Stigile tants puust ja punaseks ette teha! «Näiteks seletas ta mulle tantsuhoiaku lahti fusilli makaroni abil – keha on puusadest alates veidi välja keeratud,» seletab Stig. «Sambas on vaja mul aga «longata» ja justkui haige jala pealt terve peale hüpata. Ma arvan, et nii ongi lihtsam võhikule tantsu õpetada – see näib minu peal ka toimivat.»

Juba mitmendat nädalat tantsutrenni vihtuv Stig arvab, et nad saavad Karinaga juba päris ilusti hakkama. Arvestades seda, et Stigi tantsukogemus piirdub kohustusliku seltskonnatantsukursusega põhikooli päevilt: «Ega ma rohkem eriti midagi kursusest mäletagi peale rumbaruudu.»