Sport on enamjaolt küll terviseks, aga võib ka rajalt maha võtta. Eesti Draamateatri näitleja, ka teleseriaalist «Elu keset linna» tuntud Martin Veinmann (61) murdis vasema jalalaba luu ülemöödunud pühapäeval just korvpalli mängides. See on Veinmannil teine kord elus sportides luu murda.

«Olen harjunud ikka korvpalli mängima,» sõnab Veinmann. «Vasaku jalalaba välisküljel on üks niisugune pikk luu, see murduski. Spordiga seoses on ikka juhtunud. Kunagi judotrenni tehes murdsin väikse varba luu...»

Jalg peab kuu aega kindlasti kipsis olema. Veinmann loodab siiski varem liikuma hakata. Praegu on vigastuse tõttu edasi lükkunud Draamateatri etendused «Kui inglid sekkuvad», «Augustikuu», «Eesti matus» ja «Cancún». Martin loodab nii kiiresti kui võimalik tagasi rivis olla. Kuidas on olukord järgmisel nädalal, tasub teatrikülastajatel teatrikavast üle vaadata.

Teleseriaaliga on veidi lihtsam. Nimelt on seriaalist «Kodu keset linna», kus Veinmann mängis peategelast Hannest, tänavu saanud seriaal «Elu keset linna». Martin toimetab siin Hannese rollis edasi, kuid peategelasteks on tõusnud nüüd nooremad osatäitjad.

«Ju ma siis olen praegu pikemalt ära Karuneemes (Hannese elukoht seriaalis),» muigab Veinmann.

Kiiret paranemist!