Laulja Kristjan Kasearu (28) bändi The Heft värske singli «Tuli ja leegid» kaanepilt on tekitanud rohkem kõneainet kui lugu ise. Kristjan on pildil enda embusesse haaranud palja ülakehaga Liis Lemsalu (21), kes enda sõnul aitas oma boyfriend`i René Puura heakskiidul kolleeg Kristjani lihtsalt hädast välja!

«See oli eksprompt otsus,» ütleb Liis naerusui. «Kristjanil oli idee. Ta rääkis oma tuttavate naisterahvastega, kuid keegi ei julgenud asjas osaleda.»
Et Kristjan on ka Liisi elukaaslase René Puura hea sõber, Liisi sõnul nii-öelda oma poiss, ei kahelnud ta kuigi pikalt: «Meil on usalduslik sõbrasuhe. Ma ei tundnud ega tunne ka praegu, et see, mida tegin, on vale.»
Toimetuse arvates pole Liisil põhjust tõesti karvavõrdki häbeneda, küll aga puritaanidel, kes vastupidist väidavad. Algus oli muidugi vaoshoitum, pilti prooviti teha rinnahoidjaga, kuid... see ei andnud vajalikku efekti!
Kristjan sai Liisi kui modelli töö päris tasuta. «Oi, ma poleks osanud küsidagi midagi. Sõber aitab ju ikka sõpra,» ütleb Liis.
Meie aitame seda heategu Liisil meeles pidada. Kui mõne Liisi laulu videosse on vaja seksikat poolpaljast meest, meenutame seda Kristjanile kas või ise. Ja kuulake ikka Kristjani lugu ka!