Saate "Prillitoos" juhi Reet Linna (71) kõrvale on avalikkus pärast Iffi pikalt uut meeshinge igatsenud ja hetkeks arvatigi see juhtunud olevat! Alati nooruslik Reet valas Kuutsemäe suusanõlval tagatipuks isegi õli tulle, kui näitas piltnikule keelt, aga... Noormees tema kõrval osutus Reeda kolleegiks, kes on ka tänavusel Eesti Laulul osaleva bändi Zebra Island üks eestvedajaid Rasmus Lill! 

"Need olid väikesed vallatused. Tegime suusamäel nalja," naerab Reet. Ta on endiselt riukaid täis: "Kahju, et ta ära tundsite, muidu saaks vürtsi lisada ja lasta inimestel arvata, kes see oli ja mis mind temaga seob." 

Rasmus on Reeda "Prillitoosi" monteerija. "Olime kogu "Prillitoosi" meeskonnaga komandeeringus. Ka teised tiimikaaslased, kes muidu istuvad ruumis ja teevad keerulist tööd, otsustasid ennast tuulutada. Tegime Otepääl mõned intervjuud ning jõudsime ka Kuutsemäele suusatama," seletab Reet. "Mäesuusatamine on minu aastatepikkune kirg." Reet põrutab igal märtsikuul välismaale suusatama, tänavu Torino lähedale! 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või telli paberväljaanne SIIT!