Palju õnne!

Jüri Pootsmann (22) 1. juuli 1994 laulja

Ines Aru (77) 1. juuli 1939 näitleja

Merle Karusoo (72) 1. juuli 1944 lavstaja

Henrik Normann (45) 1. juuli 1971 saatejuht ja näitleja

Peeter Oja (56) 2. juuli 1960 näitleja

Jüri Ratas (38) 2. juuli 1978 poliitik

Tõnu Tepandi (68) 4. juuli 1948 näitleja

Lembit Ulfsak 4. juuli 1947, näitleja

Anne Veesaar (59) 4. juuli 1957 näitleja

Rein Lang (59) 4. juuli 1957 meediaärimees

Tõnu Oja (58) 4. juuli 1958 näitleja

Olaf Suuder (44) 5. juuli 1972 teleajakirjanik

Raul Vaigla (54) 7. juuli 1962 kitarrist

Margus Prangel (42) 7. juuli 1974 näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kuidas saab miski sündida eimillestki? Sest elu on maagiline! Me oleme mustkunstnikud. Me mõtleme millestki, ja siis see materialiseerub. Kuid vähesed meist on sellest teadlikud, mistõttu pahatihti loome me oma mõtetega negatiivseid asju. Hoia sel nädalal oma negatiivsetel mõtetel silm peal, kuid anna positiivsetele vaba voli. Ja vaata, kuidas kõik muutuma hakkab.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Sa pead olema julge. Sa ei tohi karta. Sa pead olema tugev. Ja sa ei ole ainus. Sa ei mõtleks nii, kui sa poleks selleks sunnitud. Paraku on olukord selline nagu see on. Sa oled vastu seina surutud. Sul ei jää üle muud kui astuda võitlustulle, surudes maha kõik hirmud. Kui seda suudad, tuleb kõik muu iseenesest.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Kui miski meid häirib, ei pea me enamasti ennast liiga palju liigutama, et seda muuta. Mõnikord piisab, kui ütleme, mida mõtleme, inimesele, kes meid aidata saab. Ainuüksi mõistmisest piisab, et leida endas jõudu teha seda, mida vaja. Pea seda meeles nüüd, kui sa veel ei tea, kumma poole peal sa praeguses vaidlusküsimuses oled.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Kook ilma kirsita polekski nagu õige kook. Ometi ei piisa rahulduse saamiseks ainult kaunist viimistlusest. Viimistlemisega liialdamine võib meilt röövida igasuguse koogiisu. Ära unusta, et täiuslikkus on tihti kõigest vaataja silmades. Ja mõnikord peitub täiuslikkus asjade sisus – ükskõik, kas kirsiga või kirsita.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Sa suudad seda, mida keegi teine ei suuda. Sa näed seda, mida keegi teine ei näe. Kas sul on erilised võimed? Kas sa hindad ennast üle? Sõltub olukorrast. Liigne eneseuhkus ei ole just voorus. Praegu aga näed sa tõesti midagi, mida keegi teine ei näe. Tegutse vastavalt sellele nägemusele.

Neitsi 24. august – 22. september

Elu ülikoolis on alanud uus õppeaasta. Sa oled tudeng, kes peab selgeks saama elu nautimise. Sa alustasid kooliteed päeval kui sa sündisid. Lõpuaktusele sa kahjuks ei jõua. Kui tahad oma tunnustuse varem kätte saada, pead õpingutes teistest ette rebima. See nädal pakub sulle magusat õppetundi elujaatamise valdkonnas.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Kõik pole alati selge. Reaalsusega manipuleeritakse. Kõik pole nii nagu näib. Usk sind ei aita. Vanade filosoofide targutused resoneerivad, kuid tänast olukorda nad selgemaks ei tee. Mis on sulle jäänud? Intuitsioon. Mida paremas kontaktis oled iseendaga, seda selgemaks asjad sulle saavad. 

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Meie elu ei ole nii kardinaalselt muutunud ainuüksi tehnoloogia arengu pärast. Ka poliitika ja majandus on pea peale pööratud. Kohanemisvõimest jääb väheks. Reeglid ei kehti enam. Kui tahad selles protsessis kaasa lüüa, tee endale asjad selgeks nüüd ja kohe, enne kui keegi omad reeglid kehtestab.

Ambur 22. november – 21. detsember

Sa tunned end rahutuna ja sul on selleks põhjust. Keegi püüab sind provotseerida. Malenupud on kohti vahetanud ja sa seisad silmitsi täiesti uue olukorraga. Sa ei tea, kas vajutada gaasi- või piduripedaali. Usalda selles olukorras ennast – ja neid inimesi, keda sa alati oled usaldanud. Ka see torm läheb mööda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Mõtle kõigele, mida pakub meile loodus. Imeväikesest seemnest sirgub mets. Õied tungivad läbi asfaldi. Ideekübemest võrsuvad maailma muutvad protsessid. Miks sa arvad, et oled teistsugune? Sa oled võimeline mõttega looma. Tee seda nüüd, kui sinu võimeid ja kompetentsi tõepoolest vajatakse.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Inimestel on ikka kombeks üksteiselt küsida, kuidas läheb. Vastus on ette teada, ja sel ei ole tõega mingit pistmist. Hästi, tänan küsimast. Nii küsija kui ka vastaja saavad rahulikult edasi elada. Nüüd on saabunud aeg saada selgeks, kuidas sinu inimestel tegelikult läheb. Nad on selle ära teeninud, ja sina niisamuti.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Me kõik mõistame kohut asjade ja inimeste üle, millest ja kellest me suurt midagi ei tea. Palju raskem on kohut mõista asjade üle, millest me teame kõike. Sel nädalal võetakse sind paremini kuulda, kui suudad olla kaastundlik ja empaatiavõimeline. Taotle mõistmist ka nende asjade puhul, millest sa midagi ei tea.