"Ma olen suurema osa oma elust töötanud meedias, minu õe kuninglik staatus ei ole midagi sellist, mille pärast ma peaksin oma ameti maha panema," rääkis Samantha.

"Olgem ausad – me kõik tahame ellu jääda. Raha paneb rattad käima, kui te tahate mind süüdistada oma õe kuuluse abil raha teenimises, siis olgu pealegi. Meie perekond ei pea austama kuninglikku protokolli," tõdes ta.

Samanthal ja Meghanil on ühine isa – Thomas Markle, kelle palju poleemikat põjustanud pulma-eelsete kõmupiltide lavastamise just poolõde ette võttis.

74-aastane Thomas Markle ei osalenud terviseprobleemide tõttu kuninglikes pulmades, hiljem kirjutas Samantha Twitteris, et kui isa peaks surema, on mehe veri Meghani kätel.

Samantha põhjendas oma avalikke halvustavaid sõnavõtte Meghani suunal sellega, et muud moodi ei ole tal võimalik hertsoginnaga ühendust saada. "Mida muud ma ikak teha oskan, kui avalikult läbi meedia tema poole pöörduda."

"Arvestades asjaolusid viimastel kuudel pärast pulmi, usun, et isa tahab Meghaniga suhelda. Ta tahab kinnitada, et armastab oma tütart. Ta väärib Meghanilt vastust," rääkis Samantha.

"Ta on imeline mees. Ta on Meghani jaoks alati olemas olnud ja teinud temast sellise naise, nagu ta praegu on. Ma tean, et Meghan armastab oma isa samuti. Ma arvan, et nende taaskohtumine oleks oluline ja tähtis mõlema osapoole jaoks. Meie perekonnad peaks lõpetama sildade põletamise," lisas naine.