Demi Lovato läks 22. juulil koos sõpradega tähistama oma koreograafi sünnipäeva, vahendab E!. Neil oli väga lõbus - kauboi-teemaline restoran, lõbustuspargi atraktsioonid ning sai võetud ka mitu pitsi. "Ka Demi võttis oma sõpradega," ütles pealtnägija. "Sellegi poolest ta ei tundunud kindlasti väga joobes, pigem mõõdukalt."

Kuna Demi on endine alkohoolik, kes pole pea 6 aastat kordagi alkohoolset jooki tarvitanud, siis tema puhul on see kindlasti ootamatu. "Ta on viimasel ajal hänginud vale rahvaga, kes on mõjunud talle halvasti," ütles E! usaldusisik.

Pärast tähistamist, otsustas Demi Lovato kutsuda kõik peolised enda poole. Tema pool kestis pidu aga veel järgnevad 12 tundi ning rahvas ei suutnud lõbutsemise kuidagi ära lõpetada. "Ta arvas, et suudab sellega hakkama saada, aga ebaõnnestus ja ikkagi tarvitas mõnuaineid," rääkis E! allikas Demi murdumisest.

Tema organism ei pidanud vastu ning lauljatar leiti teadvusetuna oma kodus alles hiljem. Kuigi pole selge, millise aine tõttu see juhtus, kinnitab Demi Lovato usaldusisik, et tegemist polnud heroiiniga. Lovato ise keeldus üksikasjalikult politseile ja arstidele sellest rääkima.

Täna saab naine haiglast välja ning E! allikas ütles, et ta saadetakse sealt otse ravile. Lovato perekond jääb teda terve see aeg toetama ja loodab, et peatselt need mured lõppevad.