Mõni aeg hiljem otsustas 30-aastane Peta pidada nõu oma meessoost sõpradega. Ta tahtis teada, kas tal on midagi viga või miks ei lähe tal suhete vallas just kõige paremini. Vastus, mille Peta sai, oli tema jaoks küllaltki šokeeriv.

Nimelt arvas enamik tema sõpru, et ta on paljude meeste jaoks liialt hirmutav. Sõbrad arvasid, et eemaletõukav võib olla ka Peta karjäär, sest ta oli küllaltki edukas. Peta sõbrad soovitasid naisel jätta endast rumalama mulje, karjäärist paotada mitte sõnakestki ja kanda tagasihoidlikumaid riided. See pidavat mehi vähem hirmutama. Äkki sellepärast, et nii ei saa nende õrn enesehinnang kannatada?

Sõbrad ütlesid mainisid ka, et Peta prooviks varjata oma ideaalset kehakuju ja et ta ei laeks oma kohtingurakendusse fotosid, millel on näha tema rinnapartii või millelt ilmneb, et ta tegeleb modellindusega. Lisaks soovitasid sõbrad varjata ka oma tegelikku nime, sest nii ei tule guugeldades välja, et ta on tegelikult edukas modell.

Peta mõtles, et proovib asja järele, kuigi ta kahtles, et see on õige otsus. Selgus, et tal oli küll meeste seas rohkem lööki, kuid samas hakkasid temaga suhtlema vaid need mehed, kellega ta enda sõnul ei näinud ühist tulevikku.

Niisiis sai Peta ühel hetkel aru, et kui mehi peletab tema edu ja kaunis välimus ning see tekitab neile hirmu, siis on see nende mure. “Mees, keda hirmutab mu ambitsioonikus ja soov enda eest hoolitseda, pole ilmselgelt mulle õige,” ütles Peta.

Allikas: thesun.co.uk