Miley Cyrus on enda sõnul aga õnneseen, sest ta koduloomad ja armastatu on elus ning turvaliselt. Naise sõnul on tema maja hävinenud, aga ta märgib, et see-eest on tal alles kõik
vahvad mälestused, mis on seotud pere ja sõpradega. Lauljanna hävinud majas oli neli magamistuba, kolm vannituba ja see asus Paradise Cove’i idaosas.

Õnneks on Miley Cyrusil aga ligi 160 miljonit dollarit ja 5,9 miljonit dollarit maksev viie magamistoaga talumaja Tennessees, mille ta ostis eelmisel aastal.

Woolsey Fire on metsapõleng, mis sai alguse 8. novembril Los Angeleses Ventura maakondades California osariigis. Tulekahju tõttu on hävinud 34 600 hektarit maad ja 177 majapidamist. Evakueeritud on rohkem kui 265 000 inimest, vahendab Daily Mail. Woolsey metsapõlengu tõttu on hävinenud mitmete staaride kodud.

Näiteks jäi oma elamisest ilma Gerard Butler ja Robin Thickie. Turvalisuse huvides pidid oma häärberist lahkuma Kim Kardashian ja Kanye West, Lady Gaga, Caitlyn Jenner, Cher, Martin Sheen, Simon Cowell ja Will Smith.