Arhitekt Kristiina Kuusi ja agentuuri Refleks koostöös on restoran saanud kaasaegse välimuse ja uue visuaalse identiteedi. Restoran mahutab kokku 140 inimest – 100 kohta restoranis ning 40 baarialal.

„Juhul kui keegi sööb õhtust mõnes teises restoranis, tähendab see vaid seda, et Estonias enam ruumi polnud!“ sõnab teatrijuht Aivar Mäe. Ta lisab: „Estonia restorani eripäraks on kella üheteistkümneni avatud köök ja südaööni avatud restoran. Maitsvast õhtueinest ei jää ilma ei hilisel õhtutunnil linnas jalutajad ega ka pärast teatrietendust saabuvad külalised.“

Mäe ütles veebruaris Eesti Päevalehele, et tegemist oli mitu korda kaalutud idee teostamisega, mida publik on juba ammu oodanud. Investeeringu maht oli umbes 100 000–150 000 eurot. See kaetakse toitlustusest laekuvatest tuludest, tasuvusaeg on kaks aastat.

Restorani menüü koosneb klassikalisest euroopa köögist. Pakutakse nii mereande, lamba- ja liharoogi kui ka taimetoite. Veinikaardi valik on täis parimaid maitseid. Estonia restorani peakokk on Kalvi Sedrik.

Restoran on avatud teisipäevast reedeni 17:00—00:00, laupäeval 13:00—00:00 ning pühapäeval 13:00—21:00. Lisainfo telefonil +372 5305 1595 või restoran@opera.ee.