"Pärast perega konsulteerimist, ning nende palvel olen ma otsustanud mitte kandideerida presidendiks 2020. aastal," kirjutas Avenatti avalduses. "Otsus ei olnud kerge. Ma teen seda, et austada oma perekonda."

"Ma jätkan Stormy Danielsi ja teiste esindamist Donald Trumpi vastu, ning ei puhka enne, kui ta on sellelt kohalt eemaldatud, ning meie vabariik ja selle väärtused on taastatud," teatas ta tulevaste plaanide kohta.

Avenatti väidab Miniuetti süüdistuste vastu siiani, et on täiesti süütu. "Ma olen täiesti süütu ja ootan, et kõik asitõendid avalikkuse ette jõuaksid. Videosalvestised, sotsiaalmeediapostitused ja kõik muu. Ma ei ole mitte midagi valesti teinud ja kindlasti ei ole ma sooritanud kuritegu," sõnas Avenatti.

Kohtudokumentidest selgub, et tüli paari vahel sai alguse 13. novembril paari magamistoas – põhjuseks raha.

47-aastane Avenatti oli noorukesele Miniuttile tüli käigus sõnanud, et naine on "tänamatu" ja üks "kuradi libu".

Miniutti läks seejärel teise magamistuppa, mees tuli talle ähvardavalt järgi ja lõi teda patjadega näkku. "Ära ole tänamatu. Sa ei saa minu majas täna magada," olla mees talle siis kostnud.

Avenatti haaras naise randmest ja üritas ta voodist välja tõmmata. Kui Miniutti üritas sõbrale telefoniga sõnumit saata, olla mees selle tema käest ära tõmmanud ja karjunud "see on minu telefon!" ja selle endale taskusse pannud.

"Ta oli pidevalt mulle hästi lähedal, ma kartsin enda turvalisuse pärast," kirjutas naine oma tunnistuses.