Mis sul viga on?

Napsutanud seltskonnas kerkis üles probleem - üks peokülaline ei tõmmanud korteris suitsu peremehe reeglite järgi. Järgnev lõputult korduv ja mitte kuskile viiv dialoog on olnud inspiratsiooniks paljudele paroodiatele. Kuigi video on praeguseks Youtube'ist eemaldatud, oli see siiski nii menukas, et jälge senini näha oleks.

Legendaarne tüli on näha alates 2:25.

Nahka tegemine

Venekeelne nooruk sütitas kulutulena levima asunud uue parooli: "Aia, pljääd, sa nahka teed!" Mida see tähendab, vaata videost!

Paugu otsas, kui puu käis

Purjus seltskond tegi avarii ning "Reporteri" meeskond tabas kohapealt asjaosalised, kes - käsi südamel! - asjast enda sõnul mitte midagi ei teadnud. Miks klipp populaarseks sai, võib igaüks videos blondi naisterahva süüdimatust sõnavõtust järeldada.

Pole paha!

Villu Reiljan jäi oma Õllesummeri promillidega rahule.

Mel on ka Kambjas vä?

Raju pidu seljatatud ja nii kaks noormeest seadsidki keset Kambjat ennast mugavalt puhkama. Tegelastel polnud aimugi, et pidu neid Tartust minema viis ja seetõttu tundus politsei jutt neile eriti uskumatu. Vaata videost, kuidas härra ei mõistnud, et kus see politsei siis on kui ta parajasti Tartus ei ole ja kas kõrval magav sõber on ka tõesti Kambjas.

Nii ilus vä!?

Tõsielusari "Maamees otsib naist" osaline viis oma kallima vaatetorni, kus naine ilmselt kunagi varem ei olnud käinud. Avanenud panoraam võttis lausa hingetuks ja silmad vesiseks.


Ära mõtle, kohe ütle!

Sama saate teine kangelane suutis teha ajaloo kõige ebaromantilisema ettepaneku ja sellega vaese neiu lausa punastama saada. Paberkotis ulatatud sõrmus pidi olema kihlasõrmus, kuid olukord seda kuidagi ei väljendanud.

Mekaanik räägib 500 jevro

Eriti noorte seas on levinud video, kus väga ärritunud välismaalane kirub teed, mis tema autot kaks korda juba lõhkunud on. Kui video alguses on jutu mõte veel arusaadav, siis lõpp kisub nii segaseks, et ära on tunda vaid eesti keelt.

Elus esimest korda näen televisioonitöötajat

Peeter Võsa tekitas elevust ka prouas, kes tunnistas, et pole elus ei näitlejat ega lauljat näinud ja esimest korda näeb televisioonitöötajat. Prouale oli seni tundunud, et elab suisa džunglis.


Jüri Ratase ülevoolavalt hea tuju Kadri Simsoni kõne ajal

Ühistranspordi teema tegi peaminister Ratase tuju nii heaks, et oleks suisa tantsima hakanud. Näoilmetest võib järeldada, et Ratase emotsioonid olid täiega laes!