"Kui mulle saabuvad sellised toredad pildid, mis saadetud oma armukesele ja mille tema lugupeetud abikaasa leidis oma abikaasa telefonist ning saatis mulle alljärgneva tekstiga, siis tekib ikka küsimus, et miks, milleks ja kuidamoodi peaksin sellise inimesega koos elama ja vaeva nägema ühise ürituse ja vaeva nägema laguneva perekonna kooshoidmisega," kirjutas Gunnar oma Facebooki postituses, mis tänaseks kustutatud. Ta lisas juurde ka sõnumid, mis ta abikaasalt saanud on, kus ta pärib aru, et miks Anne selliseid pilte saadab.

"Anne Loho leidis ta järjekordselt esinemiselt 4. augustil ja kellega elas salaelu kuni 4. detsembrini 2018 a., mil see asi minu jaoks avalikuks tuli. Vahepealseid kirglikke suhteid ma siin avalikustama ei hakka, sest neid ei oska ma nagunii kokku lugeda," põrutas Gunnar oma 26 aastat nooremale kaasale avalikus postituses.

Kroonikaga võttis ühendust ka Gunnari postituses süüdistatud mees, kes sõnab: "Gunnari ja Anne lahkumineku põhjus ei saa kindlasti olla seotud mingisuguste piltide saatmisega. Olen Anne Lohot oma elus paar korda näinud. Täiesti meelevaldne ja laimav on mind nimetada tema armukeseks. Mul on kahju, et inimesed ei oska oma kooselu lõpetada ning sellesse segatakse süütud inimesed. Palun mind ja minu perekonda Gunnari ja Anne musta pesu pesemisest eemale jätta."

Anne enda kontol nii detailselt lahkuminekust ei räägi, kuid kurdab, et nüüd ei saa tema muusikukarjäär kuidagi edasi minna. "Kahjuks pole mul enam ka tehnikat, millega esineda. Seega pean olude sunnil mõnda aega lavalaudadelt eemal olema. Vabandan kõigi ees, kes on broneerinud esinemised!"